Zonare

Cineva preferă să se angajeze în principal în grădinărit și rupe fiecare pătrat liber de teren în paturi, în timp ce cineva visează să planteze flori și să planteze o livadă. Câți oameni - atâtea dorințe. Înainte de a face zonarea unui teren, pornind de la stilul ales al cabanei și dorințele dvs., trebuie să decideți în prealabil ce și unde vor fi construite.

Zonarea teritoriului este un plan clar, unde să echipăm o zonă pentru muncă și odihnă, cum va arăta totul. Dacă sunteți o persoană sociabilă, sociabilă, un iubitor de oaspeți și companii zgomotoase, luați în considerare o zonă de recreere cu un teren de sport, un patio unde vor fi prăjite grătare și grătare, cu o piscină. Dacă îți place liniștea și liniștea, poți construi un foișor lângă o mică cascadă, iar sunetul liniștit al apei curgătoare te va dispune de reflecții filosofice ...

Există un deal în curtea din spate - transformați-l într-un munte de basme cu gnomi, dacă depresiunea este un iaz cu nuferi. Este foarte important să faci zonarea grădinii, ținând cont de teren și de preferințele tale. Dacă nu vă este ușor să vă dați seama de alegerea dintre o astfel de varietate - bine ați venit la secțiunea noastră!