Plantarea cartofilor cu un cultivator

Una dintre cele mai importante culturi este cartofii. Îl folosesc foarte versatil, dar, în primul rând, ca cel mai valoros produs alimentar. Puteți găti o cantitate incredibilă de feluri de mâncare din ea. Cartofii sunt numiți pe bună dreptate „a doua pâine”.

Dar procesul de plantare a cartofilor este destul de laborios și pe termen lung. Mai ales dacă folosiți lopeți, sape și sape. Dar plantarea cartofilor cu un cultivator vă va ușura viața mult mai ușor.

Cultivatorul este o mașină de grădinărit ușoară concepută pentru a lucra cu terenurile - grădinile, slăbirea, tăierea paturilor. Nu cântăresc mai mult de 50 kg și sunt ușor de transportat. Au doar două trepte de viteză - unul înainte și unul înapoi, iar modelele mai simplificate au un singur mers înainte. Cultivatoarele pe gaz sunt destul de zgomotoase. Dacă vă place să vă bucurați de aparate mai silențioase, atunci îndreptați-vă atenția către cultivatoare electrice.

Plantarea cartofilor cu un cultivator nu este în nici un fel inferior față de alte ustensile din țară. Acesta îndeplinește aceleași funcții și, de asemenea, de înaltă calitate, dar în același timp cheltuiți mult mai puțin efort și veți avea mai mult timp să faceți alte lucruri, nu mai puțin importante. Și pentru o lopată și o sapă, întotdeauna se lucrează în grădină.

Cât timp îți ia să plantezi cartofi în mod obișnuit? Una sau două zile? Și ești teribil de obosit? Acum poți uita de asta. Plantarea cartofilor cu un cultivator pe un teren de 10 acri va dura doar o jumătate de zi.

Cultivatoarele sunt vândute la prețuri accesibile. Sunt compacte și, prin urmare, ușor de transportat.

Cu ajutorul unui cultivator, cartofii nu numai că pot fi plantați, ci și dezgropați. Cultivatorul este un asistent excelent pentru grădinar.

Avatar Goshia

Cultivatorul este necesar atunci când se plantează cartofi pe suprafețe întinse. Avem o căsuță de vară, doar 6 acri, iar întreaga grădină durează aproximativ trei, prin urmare, cu siguranță nu vom avea nevoie de un cultivator. Dacă îl cumpărați pentru mai multe căsuțe de vară, atunci acest mecanism ne va facilita foarte mult munca de plantare și săpătură de cartofi.