Merele și noi

Toată lumea din copilărie își amintește basmele, unde printre lucrurile magice care fac minuni se află și un măr pe o farfurie, care arată ce se întâmplă undeva departe de locul evenimentelor, precum un televizor sau internetul. Și, de asemenea, povestea „Despre frumoasa prințesă și cei șapte eroi” sau povestea Frumoasei Adormite, în care vrăjitoarea malefică a otrăvit frumusețea cu un măr copt. Și, de asemenea, basmul "Gâște-lebede", unde un măr ascunde Alyonushka împreună cu fratele ei Ivanushka de la răul Baba Yaga și gâștele ei-lebede. după cum putem vedea, merele ne însoțesc nu numai ca un fruct gustos și sănătos.

Desigur, nu ne aflăm într-un basm și avem atât televiziune, cât și internet și nu există Baba Yaga și Gâște-Lebede. Dar merele sunt în continuare, ca în timpurile străvechi, cele mai iubite fructe, care, în plus, cresc în aproape toate zonele climatice.

Mărul este un arbore indispensabil pentru absolut orice teren de grădină. Există multe soiuri de mere, iar merele diferă prin gust, aromă, dimensiune și culoare. Merele sunt foarte sănătoase și gustoase proaspete, își pot păstra prospețimea pentru o lungă perioadă de timp și pot fi conservate în multe feluri. Conserve, compoturi, gemuri, mere murate, mere și suc de mere.

Merele sunt versatile. Prin conservarea diferitelor soiuri de mere, adaosuri variate, de exemplu, adăugând aceleași lingonberries la gem, puteți obține gusturi absolut uimitoare de la cele obișnuite, de exemplu, gem. Cel mai simplu fel de mâncare - un măr copt - este foarte util pentru hrănirea chiar și a bebelușilor. Dar merele nu sunt doar deserturi dulci. Merele sunt un ingredient indispensabil în multe salate de carne și legume, dar rață sau curcan cu mere pe care le coacem de Crăciun? Și oțet de mere? Făcut cu mere adevărate, nu cu esențe artificiale aromatice, acest produs este indispensabil nutriției și întreținerii sănătății.

Așadar, să avem mereu mere - un simbol al sănătății, frumuseții și bunăstării!

Categorie:Casă | măr
Avatar utilizator Wika

Da, beneficiile merelor sunt incontestabile. Singurul păcat este că este imposibil să sărbătorești cu fructe proaspete tot anul. Merele, disponibile pe rafturile magazinelor în timpul iernii, sunt adesea aproape complet lipsite de suculență, iar utilitatea lor este discutabilă.

Avatar utilizator Daria

Ce grădină fără măr! Delicios, sănătos. De fapt, se pot pregăti multe semifabricate și, deși nu proaspete, ci un măr în dietă pe tot parcursul anului. Există rețete mai mult decât suficiente pe Internet. În timpul sezonului, trebuie să mănânci acest fruct sănătos și obișnuit în fiecare zi.