Formare

Formarea coroanei copacilor este o chestiune care necesită o abordare specială, ca să nu mai vorbim de abilitățile și principiile tăierii. De exemplu, pentru ca pomii să producă mai multe culturi, trebuie să fie tăiați în mod corespunzător. Apoi vor avea o coroană frumoasă, copacii nu vor crește mari și va fi mult mai convenabil să recoltați. Și formarea pomilor fructiferi necesită o abordare specială și instrumente speciale, care pot fi găsite mai detaliat în această secțiune.

Arbuștii ornamentali pot fi folosiți pentru o varietate de scopuri, cum ar fi un gard viu. Desigur, trebuie să fie frumoasă și îngrijită. Prin urmare, tăierea arbuștilor ornamentali trebuie efectuată în conformitate cu un sistem special care trebuie studiat.

Pe lângă copaci și arbuști, plantele de interior au nevoie și de modelare. Dar trebuie să știți ce flori trebuie domesticite și care nu. Tunderea florilor de interior se efectuează într-o anumită perioadă și fiecare plantă are propriile sale. O abordare individuală vă va ajuta să organizați o seră reală înflorită acasă. Cum să o facă? Această secțiune conține informațiile de care aveți nevoie.

Ce plante obțin din sol
Plantele, ca orice creatură vie, trebuie să primească hrană pentru ...
Schimbul de apă în plante
Fără apă, nicio plantă nu ar putea exista. Ca apa ...