Renovare și proiectare

Dacha este o clădire rezidențială suburbană cu teren alăturat de o dimensiune dată. Fructe și legume proaspete, soare, aer proaspăt și multe impresii - toate acestea sunt o reședință de vară. Din păcate, totul se descompune și își pierde îngrijirea. Dacha are nevoie de îngrijire și rafinament atent.

Această secțiune a site-ului vă va spune cum să efectuați reparații în țară cu costuri minime și pierderi de timp. Farmecul camerei și confortul în casă după citirea instrucțiunilor pentru reparație sunt garantate! Repararea unui pridvor din țară este o etapă importantă în crearea unei case de țară de vis, iar toate informațiile necesare cu ilustrații colorate despre aducerea pragului și subsolului în ordine pot fi găsite aici.

Nu uitați că o cabană la țară poate deveni o adevărată încântare pentru ochii proprietarilor săi. Acordați atenție proiectării site-ului în casa de țară prezentată în resursele site-ului. Aici puteți observa cum forțele naturale, o clădire rezidențială modernă și confortul uman se îmbină într-o singură compoziție.

Apă în casă
Mulți proprietari de case private sunt interesați de cum să aducă apă din ...
Policarbonat de seră
Serele și focarele sunt prezente în aproape fiecare căsuță de vară, ...