Nuci de pin

Arborele de cedru a fost întotdeauna asociat cu Siberia îndepărtată. Dar în zilele noastre, cedrul poate fi văzut nu numai în acele regiuni dure. Acest copac este înmulțit cu succes și plantat într-o mare varietate de regiuni. Pentru a crește un cedru, este nevoie de o tulpină, care este altoită pe un pin. Puteți crește acest copac extraordinar dacă aveți pin.

Mulți vor întreba - de ce să crească cedru. Acest copac este renumit pentru fructele sale, care sunt bogate în vitamine și minerale. De asemenea, în medicina populară se folosește rășina de cedru, precum și acele acestei plante.

Este foarte posibil să crească această plantă din semințe. În primul rând, aveți nevoie de un con de cedru cu semințe. Semințele de cedru își păstrează vitalitatea într-un „recipient” natural.

Cel mai bine este să plantați semințe în pământ în toamnă (septembrie - octombrie). Înainte de a planta semințe, acestea trebuie înmuiate în apă caldă. Semințele se înmoaie timp de 5 zile. Apele sunt preîncălzite la 30 de grade. Schimbăm apa cu semințe în fiecare zi.

Apoi, amestecați semințele cu nisipul de râu. După 2 luni, semințele ar trebui să clocească. Dacă nu plantați semințele imediat după ce eclozează, acestea trebuie păstrate la 0 grade.

După debarcare, este necesar să se acopere locurile de debarcare pentru a le proteja de păsări. Semințele iarnă bine în pământ, iar primăvara vor răsări bine. Cedrul nu necesită îngrijiri speciale, singurul lucru în care în primii ani este necesar să se monitorizeze udarea acestui copac.

Cu multă grijă, peste câțiva ani vei avea un copac foarte frumos care va da roade pline de vitamine. Noroc în creșterea acestui copac frumos.

Categorie:Grădină
Avatar utilizator Wika

Nici nu-mi vine să cred că, plantând un cedru din semințe, nu numai că îl poți cultiva, ci chiar să aștepți conurile. În general, am auzit în repetate rânduri părerea că cedrul aduce roade numai în zone curate din punct de vedere ecologic, în care nu se pot clasifica toate colțurile rusești.

Avatar utilizator Egorr

Desigur, nu există nicio certitudine că cedrul siberian se va simți normal în regiunea noastră, cu toate acestea este foarte cald aici vara, dar trebuie totuși să căutați semințe și să încercați. Mi-aș dori foarte mult să am acest copac frumos în curte.