Zile de plantare pentru piper

Ardeiul gras nu mai este o curiozitate în regiunea noastră și poate fi găsit în aproape toate dachas și grădini de legume. Uneori, teritoriul plantat cu piper depășește alte răsaduri. Și acest lucru nu este lipsit de motiv, deoarece piperul conține multe vitamine și minerale. Există mai multă vitamina C în piper decât în ​​lămâie. Să ne uităm la: cum să crească în mod corespunzător răsaduri de ardei, ce lungimi de plantare pentru piper și cum să-l îngrijească în mod corespunzător.

Ardeii nu ar trebui să fie plantați în teren deschis, dar răsadurile ar trebui să fie aprovizionate. Răsadurile se plantează cel mai bine la mijlocul până la sfârșitul lunii martie. În acest moment, răsadurile cresc mai bine datorită orelor mari de zi. Ardeii sunt transplantați în pământ la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie. Ardeiul nu tolerează înghețurile și până la sfârșitul lunii mai ar putea fi foarte bine.

Pentru a crește răsaduri de calitate, trebuie să examinați cu atenție semințele. În etapa inițială, suzetele sunt separate prin înmuierea semințelor într-o soluție salină (1 l de apă, 30 g de sare). După aceea, semințele sunt spălate și dezinfectate într-o soluție 1% de permanganat de potasiu.

Semințele trebuie plantate în sol umed. Mediul de germinare trebuie să fie cald, dar cu măsură, oricât de uscat ar fi solul. Cel mai bine este să plantați semințe în tăvi speciale cu compartimente separate. Înălțimea tăvii nu trebuie să depășească 7 cm.

Când crește răsaduri, acesta trebuie hrănit în mod regulat. Procesul de hrănire începe cu apariția a 2 frunze ale plantei. Se efectuează o dată la fiecare deceniu, prin irigare cu îngrășăminte minerale.

Înainte de a planta în teren deschis, răsadurile trebuie întărite. Pentru a face acest lucru, o scot în stradă, unde stă câteva ore pe zi. La o temperatură a solului de 15 grade, puieții pot fi plantați în pământ. Noroc cu cultivarea ta și o recoltă bună.

Categorie:Aterizare | Piper