Recolta

Fiecare grădinar vrea să culeagă o recoltă bună în toamnă. Acest lucru este foarte dificil de realizat fără experiență. Se pare că nu este nimic mai ușor, plantat o sămânță în pământ, apă și recoltare. Dar, în realitate, totul se dovedește a fi mult mai complicat. În primul rând, se pune întrebarea cum să plantezi corect o sămânță, la ce adâncime, poate fi plantată cu o sămânță sau este necesară cu butași. O mulțime de nuanțe apar pentru grădinarii novici, iar cei cu experiență au dificultăți, mai ales atunci când înveți ceva nou.

Desigur, cel mai bun mod nu este să înveți din experiența personală, ci să înveți de la grădinarii experimentați și experimentați cum să crești o recoltă bună.

Experiența și sfaturile altcuiva din partea locuitorilor de vară vă vor ajuta să cultivați o recoltă bună de porumb, sfeclă, varză și alte culturi.

Dar, poate, cel mai dificil lucru este cultivarea strugurilor. La urma urmei, acum există atât de multe soiuri pentru care sunt necesare o abordare specială și abilități. Și pentru a obține o recoltă de struguri în câțiva ani, sau chiar în acest an, trebuie să știți cum să plantați butași corect și cum să aveți grijă de ei. Toate acestea și o mulțime de lucruri interesante pot fi găsite în această secțiune.

Îngrijirea strugurilor
Această cultură străveche - cultivarea viței de vie - necesită ...
Creșterea randamentului de usturoi
Usturoiul este foarte util și uneori nu poate fi înlocuit în gospodărie. Mulți...
Ceapa în creștere în subsol
De îndată ce legumele și fructele de vară dispar de pe rafturile magazinelor și ...
sazhentci
Dacă decideți să începeți o podgorie, mai întâi de toate aveți nevoie ...