Nasturtium pe balcon

Opțiunea ideală pentru o grădină de flori este Nasturtium pe balcon. Sistemul său rădăcină este superficial și slab ramificat. Pentru cultivare, este necesar să selectați recipiente largi și nu adânci. Adâncimile de 15 cm sunt suficiente. Nasturtium iubește foarte mult lumina și nu tolerează seceta, așa că are nevoie de cel mai luminos loc de pe balcon și de udare zilnică.

Nasturtium are o particularitate. Dacă solul este prea fertilizat, vor exista mai multe frunze decât flori. Pe sol mai sărac, Nasturtium va înflori superb. Ea nu tolerează îngrășămintele organice și poate muri.

Debarcarea Nasturtium are loc în luna mai. Găurile sunt săpate până la o adâncime de 10 cm, distanța dintre ele ar trebui să fie, de asemenea, de 10 cm. Semințele sunt pre-îmbibate peste noapte. În fiecare canelură sunt așezate 3-4 semințe și acoperite cu pământ. După însămânțare, semințele germinează într-o săptămână. Înflorirea începe la 60 de zile după germinare.

Nasturtium pe balcon arată foarte bine. Poate fi plantată ca plantă autonomă sau poate fi utilizată pentru a umple golurile dintre alte flori mari. Va arăta uimitor. Dacă floarea de nasturțium a murit din orice motiv, atunci nu ezitați să plantați una nouă în locul ei.

Puteți planta Nasturtium între mai și septembrie. Abia aștepți flori, dar frunzele îți vor oferi prospețimea și răcoarea lor. Dacă partea în care balconul dvs. se stinge este suflată în mod constant de vânt și există îndoieli cu privire la posibilitatea de a planta Nasturtium, atunci nu ezitați să-l plantați. Doar va fi necesar să-l întărești bine, astfel încât vântul să nu deranjeze.

Manager88 avatar

Floarea mea preferată. Nu este atât de capricios, dar întotdeauna înflorit. Indiferent câte semințe ai planta, toate vor coborî și toate vor da o nouă generație.

Vă rog să-mi spuneți ce flori sunt cele mai bune de plantat pe balcon, unde mai aproape de prânz va apărea căldura cumplită pe ele?