Bujor Feng Shui în grădină și în interior

Conceptul de aranjare armonioasă a obiectelor în casă, care ajută la aducerea ordinii în viața unei persoane, este asociat cu filosofia chineză. În învățăturile Feng Shui, un loc este atribuit și plantelor legate de elementele Ying - forțele naturii. Fiecare floare este asociată cu o stare emoțională, simțuri umane, culoare.

Dintre toate florile, poporul chinez atribuie bujorul unei persoane regale. A câștigat o astfel de atitudine cu frumusețea sa, o aromă imperceptibilă plăcută, nu degeaba este numit purtătorul energiei pure. Pion ocupă un loc special în știința feng shui.

Conţinut:

Bujorul Feng Shui: semnificația sa, puterea secretă

 sensul său, puterea secretă

În casele nobililor, în palatul împăratului chinez, existau întotdeauna buchete de bujori proaspeți. Puterea florii era apreciată pentru atragerea bogăției, întărirea puterii. În dormitor, bujorii au aprins pasiunea între un bărbat și o femeie, au adăugat noutate relației. Folosind cu pricepere puterea plantei, o femeie ar putea obține multe de la bărbatul ei iubit, el i-a îndeplinit toate capriciile. Nu e de mirare că frumusețea unei flori este comparată cu aspectul unei doamne frumoase.

Nu e de mirare că bujorul este favoritul împăraților, înfățișarea sa regală favorizează norocul și bogăția.

Pentru o fată, o bujoră are puteri magice, atrăgând cealaltă jumătate spre casă. Energia pozitivă a plantei vă va ajuta să vă căsătoriți cu succes. Dar, după căsătorie, buchetele de bujori vor avea un impact negativ asupra vieții de familie: soțul va merge, găsind bucuriile dragostei în lateral.

Pentru oamenii de afaceri, oamenii care fac o carieră, bujorul îi va ajuta să-și atingă obiectivele. După ce a pus vaze cu flori în birou, în sufragerie, un bărbat va simți un val de energie, ceea ce îi va permite să urce rapid pe scara succesului în afaceri și afaceri.

Culoare bujor - care și pentru ce este mai bine de utilizat

Cum să plantați o floare în grădină conform Feng Shui

Avea bujor multe culori diferite, fiecare dintre care aduce o anumită energie unei persoane:

 • Apropo de pasiune în dragoste, sexualitate, înseamnă roșu. Și chinezii preferă și bujorul roșu. Dorind să se căsătorească cu fiica lor, părinții ar trebui să așeze buchete cu flori luxuriante de această culoare strălucitoare. Și atunci un bărbat, intrat în casă, va simți o atracție puternică pentru frumoasa gazdă.
 • Calmul și stabilitatea sunt caracteristice tonurilor de alb. Dacă trebuie să pacificați membrii familiei, opriți scandalurile, certurile, atunci mugurii albi ca zăpada vă vor ajuta.
 • Pentru a crea o relație romantică, bujorii roz sunt potriviți. Sunt buni în timpul unei crize în relația de cuplu. Gingășia lor va învălui o persoană, salvând căsătoria de discordie.
 • Câmpul energetic uman are nevoie de protecție împotriva influențelor negative străine. În astfel de cazuri, bujorii violet ar trebui să domnească pe masa din grădină.
 • Flori galbene rareori găsite vor scăpa de minciuni, vor aduce calm în ea, vor pacifica pasiunile, dând armonie și stabilitate.

O floare frumoasă luxuriantă în casă sau lângă ea va atrage energie pozitivă care ajută în relații de dragoste, de afaceri. Și cu cât culoarea bujorului este mai bogată, cu atât influența sa este mai puternică. Dar dacă o persoană nu are nicio dorință de a pune buchete cu bujori, nu îi place această floare, atunci nu va primi bucurie de la ea. Energia excesivă, chiar pozitivă, poate, de asemenea, să supere relațiile, să suprime forța unei persoane.

Cum să plantați o floare în grădină conform Feng Shui

Cum să plantați o floare în grădină conform Feng Shui

Bujorul regal este considerat o decorare a grădinii. Tufișurile cu flori parfumate luxuriante încep să se bucure la începutul verii. Pentru ca planta să aducă proprietarului o îmbunătățire a bunăstării, noroc în carieră, stabilitate în dragoste, căsătorie, aceasta este plantată în sud-vestul grădinii.

În timpul înfloririi, tufișurile te vor scuti de posibile probleme, aerul va respira dragoste, romantism de relații.

În această perioadă, norocul va veni în casă și va rămâne în ea mult timp. Rădăcina plantei, săpată în timpul apariției mugurilor luxurianți, are proprietăți medicinale. Se insistă și se bea pentru a restabili puterea masculină, a crește sexualitatea și ajută femeile să regleze ciclul menstrual. Tinctura plantei calmează nervii, îmbunătățește somnul.

Îngrijind în mod corespunzător un bujor în grădină, puteți prelungi înflorirea și, prin urmare, un efect pozitiv asupra aura proprietarilor:

 1. Este necesar să plantați o bujură în locuri însorite, altfel umbra nu le va permite să înflorească.
 2. Florile iubesc udare, prin urmare, este necesar să se monitorizeze starea solului. Când uscați stratul superior, este imperativ să udați tufișurile. Trei găleți de apă vor fi suficiente pentru un tufiș. În acest caz, umezeala trebuie evitată pe frunze și flori.
 3. La începutul primăverii, planta este hrănită frasin de lemn o jumătate de pahar pe tufă. Plantele cu flori au nevoie de nutriție cu superfosfat, azotat de amoniu, sulfat de potasiu, câte douăzeci de grame fiecare, diluate într-o găleată cu apă.
 4. Pământul din jurul tufișurilor este slăbit cu atenție, fără a deteriora mugurii de creștere. Procedura se efectuează după ploaie, udare.
 5. În jurul bujorilor aterizează mulci un strat de gunoi de grajd putrezit.
 6. Tufișurile înalte de bujori ar trebui să fie legate de suporturi groase de sârmă.
 7. De la vârsta de trei ani, plantele au nevoie de o anuală tăiereatunci când unii muguri sunt îndepărtați, permițând altora să înflorească.

O întreținere adecvată este esențială pentru ca bujorii să își îndeplinească funcția de a umple aerul din casă cu energie curată.

Amplasarea bujorilor în casă

Amplasarea unui buchet de bujori sau a unei imagini a unei flori într-o casă conform Feng Shui

Așezarea corectă a bujorilor în casă pentru a-și îndeplini scopul este sarcina principală a învățării Feng Shui ^

 • Pentru a atrage iubirea în casă, o femeie singură trebuie să elibereze spațiu de obiecte inutile care interferează cu promovarea respirației pure a florii.
 • Buchet bujori sau un tablou cu imaginea lui poate fi în fața intrării în dormitor sau pe peretele camerei de dormit. Dar, după ce ați atins obiectivul, este necesar să îndepărtați floarea, să o rearanjați în camera de zi.
 • Pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele carierei, florile ar trebui să fie în birou, pe desktop. Dacă aceasta este o imagine, atunci este mai bine să o atârnați pe peretele orientat spre nord. În acest caz, bujorii ar trebui să aibă un ton blând - alb, roz, liliac deschis.

O înțelegere clară a ceea ce doriți să obțineți atunci când aranjați buchete de bujori acasă vă permite să vă atingeți obiectivele la maximum. Popularitatea învățăturilor Feng Shui crește de la an la an și este necesară cunoașterea despre semnificația bujorului în viața noastră.

O plantă regală, cu locația potrivită în grădină, îngrijire competentă pentru aceasta, va ajuta la realizarea sarcinilor dorite, la realizarea ideilor în dragoste, afaceri. În casă, apartament, floarea trebuie, de asemenea, să i se acorde locul și atunci armonia și relațiile stabile vor domni în ea.

Mai multe informații pot fi găsite în videoclip:

Categorie:Seră acasă | Pion
Lera1 avatar

Bujorul este o floare minunată, dar orice ar spune Feng Shui, nu pot să o plantez decât în ​​grădină, din păcate, în ciuda mirosului plăcut, această plantă îmi dă dureri de cap.