Informații scurte despre un astfel de anual ca zinnia dahlia

Grup de flori Dahlia. Planta zinnia cu flori de dalie ramificată de la bază, destul de puternică, cu o înălțime de până la 80 cm. Inflorescențele sunt violete, dense, emisferice, cu diametrul de până la 12 cm. Înflorește din iulie până în septembrie. Se folosește pentru decorarea frumoasă a paturilor de flori, tăiere.

Agrotehnică. Planta preferă solul fertil și o locație însorită. Iubește suficientă udare abundentă. Înmulțit în aprilie prin însămânțarea semințelor în cutii de răsaduri. Adâncimea de însămânțare trebuie să fie de 0,5 m, temperatura solului + 22-25 ° С. Răsadurile apar de obicei în ziua 7-10. Răsadurile se scufundă în mod obișnuit în ghivece. Răsadurile sunt plantate în teren deschis la începutul lunii iunie, menținând în același timp o distanță între aceste plante de 30-35 cm.

Toată lumea cunoaște o astfel de zinnie cu flori de dalie ca o flacără stacojie. Această magnifică anuală este o plantă foarte puternică, ramificată de la bază, cu o înălțime de până la 70 cm. Inflorescențele densa semisferice cu flori de dalie au un diametru de până la 12 cm și se disting prin culoarea roșie. Înflorește din iulie până în septembrie. De asemenea, este folosit pentru decorarea frumoasă a paturilor de flori, tăierea.

Caracteristicile agricole sunt aceleași ca cele descrise mai sus.

Următoarea anuală este dahlia zinnia numită trandafir magic. Înălțimea sa poate ajunge la 90 cm. Culoarea este roz și liliac. În ceea ce privește alte caracteristici, este similar cu o flacără stacojie.

Această plantă a atras întotdeauna o atenție sporită în rândul grădinarilor. Deoarece are culori foarte strălucitoare și nu este absolut dificil să-l crească. Orice grădină va străluci cu culori noi dacă conține zinnia cu flori de dalie.

Avatar AnnaAlimova

Ce floare frumoasă, de mult am vrut să plantez una în grădina mea din față, dar nu știam numele. Acum cu siguranță voi cumpăra semințe și le voi planta. Mai mult, acum știu deja cum să-l îngrijesc și ce condiții îi plac.