Coaja de struguri

Strugurii au fost întotdeauna apreciați de iubitorii de fructe și fructe de pădure. Puteți cultiva această boabe în grădina dvs., deoarece este o cultură destul de domesticită. Dintre soiurile de struguri, se pot distinge cele mai diverse - moldova, isabella, coaja și multe alte soiuri.

Strugurele de stafide sunt struguri de masă. Acest strugure se coace în 100-110 zile, până în jur de 3-6 august. Când cultura este altoită, strugurii sunt destul de viguroși. Vița se coace foarte bine.

Strugurii de stafide sunt foarte bine polenizați. Ciorchinii acestui strugure sunt medii, au o densitate medie și o greutate de până la 500 g. Boabele acestui strugure sunt alungite, mari. Culoarea boabelor este roz închis. Pulpa este foarte densă, cărnoasă, pielea poate fi mâncată.

Strugurele este o plantă iubitoare de soare și va crește minunat în zonele însorite, protejate de vânt. Dacă este un soi cu fructe negre, atunci strugurii au nevoie de un loc mai cald decât pentru strugurii cu fructe ușoare.

Strugurii sunt capabili să crească în orice zonă, cu excepția mlaștinii. De asemenea, strugurii nu cresc bine pe mlaștinile sărate sau acolo. Acolo unde apa subterană este aproape de suprafață.

Dacă aveți de gând să cultivați struguri. Este necesar să alegeți un loc însorit, deschis și protejat de vânt. Locația ideală ar fi o pantă orientată spre sud-vest sau sud. Dacă zona este prea rece, atunci strugurii se cultivă cel mai bine pe un gard sau perete orientat spre sud. Este periculos să crești struguri acolo unde există aer rece stagnat. Respectând aceste reguli, veți obține o recoltă foarte bună și gustoasă.